Har du noen spørsmål? Ring +52 55 -8421-3835 eller send oss en epost på Engelsk eller Spansk info@walkspanish.com

MEXICO CITY SPANSK SKOLE

 
Wal Spanish
Wal Spanish
Wal Spanish

SPANSK KURS

Vår Spansk skole i Mexico City tilbyr språkkurs hele året rundt hver mandag. Vi har hatt studenter fra hele verden i mange år, villige til å lære spansk som nybegynnere, lærte og avanserte i e av verdens mest livlige byer.

Studenter fra alle nasjonaliteter er velkommen til å lære spansk i Mexico City. Vi bruker en annerledes metodologi på kursene våres der vi har en fullstendig fordypelse i og utenfor klasserommet, derfor vil du oppleve kursing museer, parker, markeder, kafeteria, kunstgallerier og Aztec ruiner! Under kurset vil du lære grammatikk, muntlig, lesing og skriving.

Hver mandag møtes vi på et avtalt sted i Polanco området. De fleste av leksjonene vil ta sted i Polanco, colonias Roma og Condesa, men kursene vil også holdes på andre steder og attraksjoner. Våres hoved-møtested er Polanco siden vi anser det som et av de mest livlige og trygge delene av Mexico City.

Våres språkkurs passer alle behov siden vi har 4 grunnleggende kurs hver dag, både gruppekurs og private leksjoner, alt avhenger av behovet til våres studenter.

Kom og lær spansk i Mexico City, en livlig by som blir ansett som en av de beste reise-destinasjonene i verden, en by med utrolig mat, mennesker, kultur og som også er ganske trygg. Våre lærere blir valgt ut gjennom nøye undersøking for å sikre at de møter vår høye standard; videre vil studenter motta et kursbevis når de fullfører språkkurset.

LÆR SPANSK I MEXICO

  • Våres leksjoner er interaktive og morsomme, på utsiden av klasserommet, i museer, markeder, kunstgallerier og fine kafeer; bli kjent med Mexico City samtidig som du lærer spansk. Inngangs kostnad til museet er inkludert i kurset.
  • Vår metodologi er basert på Lær og Oppdag!
  • Våres skole har tilpasset seg en ny lærende metodologi basert på studentens behov og basert på fordypelse.
  • Kursbevis vil bli gitt på slutten av kurset.
  • Ukentlig og personlig fremgang og oppfølging med din lærer.
  • Våres leksjoner tar plass i Polanco, Condesa og Colonia Roma hovedsaklig, dette er steder som er lett tilgjengelig.
  • Alle våre lærere har utdanning innen språkstudier og du vil føle at du blir opplært av høyt kvalifiserte lærere, vi vil ta vare på deg mens du lærer spansk.
  • Med seks forskjellige nivåer, 2 for nybegynnere, 2 for lærte og 2 for avanserte, garanterer vi at du vil lære sammen med studenter (venner) på ditt nivå. Videre har vi studenter fra mange forskjellige nasjoner på besøk, inkludert Australia, USA, Canada, Japan, Brasil, Storbritannia, Skandinavia, Tyskland, blant mange andre!
img