Har du frågor? Ring +52 55 -8421-3835 eller mejla oss på engelska eller spanska. info@walkspanish.com

MEXICO CITY SPANSK SPRÅKSKOLA

 
Wal Spanish
Wal Spanish
Wal Spanish

LÄR DIG SPANSKA UTANFÖR KLASSRUMMET

Vår spanska skola i Mexico City erbjuder språkkurser året runt med start varje måndag. Vi har i många år hjälpt elever från hela världen som vill lära sig spanska på nybörjarnivå, mellannivå eller avancerad nivå i en av världens mest livfulla städer.

Elever av alla olika nationaliteter är välkomna att lära sig spanska i Mexico City. Vi använder en ovanlig teknik där du helt omges av spanska i och med att lektionerna inte sker i ett klassrum. Du kommer att ha lektionerna i museum, parker, på marknader, kaféer, konstutställningar och i Aztek-ruiner! Under lektionstid kommer du att lära dig grammatik, att samtala, läsa och skriva på spanska.

Varje måndag träffas vi vid en mötesplats i Polanco-området. De flesta av våra lektioner äger rum i Polanco, Colonias Roma och Condesa, men lektioner kan även hållas på andra platser och vid olika sevärdheter. Vår huvudsakliga mötesplats är Polanco eftersom vi anser att det är den mest livfulla och säkra platsen i Mexico City.

Våra språkkurser är anpassade efter olika behov eftersom vi har allt från en grundläggande 4-timmarskurs om dagen i grupp till privata lektioner, beroende på vad våra elever önskar och behöver.

Kom och lär dig spanska i Mexico City, en livfull storstad på senare år känd som en av toppdestinationerna i världen, en stad med otrolig mat, människor och kultur, och även en väldigt säker plats. Våra lärare är noggrant utvalda i en rigorös process för att leva upp till vår höga standard. Dessutom får elever ett certifikat när de avslutat sin språkkurs.

LÄR DIG SPANSKA I MEXIKO

  • Våra lektioner är interaktiva och roliga och äger rum utanför klassrummet. Lär dig spanska i museum, på marknader, konstgallerier och mysiga kaféer: lär känna Mexico City medan du lär dig spanska. Entréavgifter till museum är inkluderade.
  • Vår metod är baserad på att lära sig genom upptäckt!
  • Vår skola har anpassat en ny utbildningsteknik baserad på elevernas behov och att bli helt omgiven av en spansk miljö.
  • Certifikat när kursen är avklarad.
  • Veckovis och personlig uppföljning om din utveckling tillsammans med din lärare.
  • Våra lektioner äger främst rum i områdena Polanco, Condesa och Colonia Roma som är lättillgängliga och enkla att ta sig till.
  • Alla våra lärare har en språkutbildning och du kommer att uppleva att det är en välkvalificerad individ som lär dig spanska.
  • Med sex olika nivåer, 2 för nybörjare, 2 på medelnivå och 2 på avancerad nivå, kan vi garantera dig att du kommer att lära dig tillsammans med elever (vänner) som är på samma nivå som du. Dessutom har vi elever från alla möjliga olika länder och nationaliteter, inklusive Australien, USA, Kanada, Japan, Brasilien, Storbritannien, Tyskland, de skandinaviska länderna, och många flera!
img